Just another WordPress.com site

Haluatko oman Surface kosketuspöydän? Nyt siihen on mahdollisuus.

Mobiilikehittäminen on ollut Windows mobile puhelimille jo pitkään yhtä helppoa, kuin muidenkin .NET ohjelmien rakentaminen. Haasteena onkin ollut, miten tuotettu sovellus tai peli saataisiin yleisön tietoon, koska käyttäjiä kyllä on ja markkinoilla tilaa uusille mobiilisovelluksille.

Nyt syksyllä tulevan Windows Marketplace:n myötä oma sovelluksesi tulee näkyville kaikkiin uusiin Windows Mobile puhelimiin, jolloin näkyvyyttä on ainakin tiedossa.

Windows Marketplace tuo sovellukset kaikkien käsille, jolloin miljoonat käyttäjät näkevät maksullisen tai ilmaiseksi ladattavan sovelluksesi.

Ai niin se Surface…Jos selainen kiinnostaa, niin sitten kannattaa miettiä sellainen mobiilisovellus tai peli-idea, jota ihmiset kovasti haluisivat ladata, vaikkapa ilmaiseksikin ja tutustua sivustoon http://www.mobilethisdeveloper.com/, jossa löytyy tarkemmat ohjeet, miten surface olisi sinun.

2 responses

  1. Antti

    Kilpailun sääntöjen mukaan näyttäisi siltä, että Surfacen voi voittaa vain niissä maissa, joihin Surfacea jaellaan. Vaikka Ruotsi näihin maihin kuuluukin, niin Suomi valitettavasti ei. Täällä lohdutusta saa vastaavasta määrästä riihikuivaa.

    August 11, 2009 at 2:52 pm

  2. Jukka

    Hyvä huomio, Surfacea ei toimiteta vielä virallisesti Suomeen. Voittorahojen kolkutellessa, katsotaan mitä mahdollisuuksia Surfacen toimittamiseen voisi olla.

    August 14, 2009 at 8:03 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s