Just another WordPress.com site

Oletko uusi ohjelmistoyrittäjä tai haaveiletko yrittäjyydestä opiskelujesi jälkeen?

Tällaisena aikoina on todella hienoa, että yritykset ja järjestöt lyövät voimat yhteen vauhdittaakseen alan kasvua. Uusien ja nuorien yritysten on hyvä käynnistyä ja kasvaa, kun ensimmäisen kolmen vuoden riskit on minimoitu mm. poistamalla kehityksessä ja tuotannossa tarvittavien lisenssien kustannukset käytännössä kokonaan.

BizSpark-hanke tarjoaa teknologia-, työkalu- ja verkottumisapua lupaaville uusille ohjelmistoyrityksille. Suomessa ohjelma toteutetaan yhteistyössä mm. Veraventure Oy:n, Ohjelmistoyrittäjät ry:n, Technopolis Ventures Oy:n, Helsingin kauppakorkeakoulun, Venture Cupin ja Microsoftin voimin.

BizSpark-ohjelma tarjoaa nuorille ohjelmistoyrityksille ja ohjelmistoon perustuville palveluyrityksille teknologioiden ja työkalujen lisäksi maailmanlaajuista verkottumista rahoittajiin, hautomoihin, järjestöihin ja muihin aloitteleviin yrityksiin.

Vaikka BizSparkin tarjoamat edut ovat mm. Microsoftin aiempia ohjelmia kokonaisvaltaisemmat, on osallistumiskynnys haluttu pitää mahdollisimman matalana, eikä mukaan tulevilta yrityksiltä esimerkiksi peritä osallistumismaksua. Ohjelma tarjoaa kattavat ohjelmistoedut, tukea ja kansainvälistä näkyvyyttä. Ohjelmaan haku on käynnissä. Mukaan pääsee ohjelmistotuotetta tai palvelua kehittävä yritys, joka on alle 3 vuotta vanha, jonka liikevaihto on alle 1M$ (noin 750 000€) ja joka on yksityisessä omistuksessa.

Lisätietoa ohjelmasta löytyy Bizsparkin sivuilta

Aiheesta järjestetään kiinnostuneile Kumppanuuden mahdollisuudet -tilaisuus torstaina 29.1.2009 klo 15.30-20.00, Technopolis Ruoholahdessa (Hiilikatu 3, 00180 Helsinki)

Kumppanuuden mahdollisuudet -tapahtuma on suunnattu uusille ohjelmistoyrityksille ja opiskelijoille, jossa kerromme kumppanuus ja yhteistyömahdollisuuksista kanssamme. Esittelemme mm. BizSpark-ohjelman ja kumppanuusohjelman monipuoliset edut ohjelmistoyrityksille. Mukana ovat myös verkostokumppanit, jotka kertovat palvelutarjonnastaan aloittaville yrityksille.

Kannattaa pitää huoli, ettei Bizsparkin kaltaiset mahdollisuudet mene ohi vain siksi, ettei niistä tiennyt!

Lisätietoa tapahtumasta.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s