Just another WordPress.com site

Mielenkiintoisen Robotti ja Embedded -kiertueen tallenne katsottavissa!

Kuka tahansa voi olla sulautettujen– ja robotiikka -ratkaisujen toteuttaja!

Suomeen pysähtyi harvinainen Windows Embedded Tour 2008 –seminaari Teknilliseen korkeakouluun, Espoon Otaniemeen.

Jos oppilaitoksessanne koulutetaan ohjelmointia, kannattaa varmistaa, että opettajat ja opiskelijat ovat todella tästä tietoisia, sillä tämä avaa aivan uusia mahdollisuuksia.

Tunnet sitten robotit tai laiteläheisen ohjelmoinnin aiemmin tai se kuulostaa täysin vieraalta, avaa tämä mukavasti silmiä uusiin mahdollisuuksiin.

Sulautettujen- ja robotiikkasovellusten yleistyessä niin teollisuudessa kuin oppilaitosten tutkimus- ja opetustoiminnassa – Windows Embedded European Tour 2008 -seminaari on jotakin, jota EI kannatta ohittaa.

Tapahtuma on suunnattu kaikille tämän päivän sulautetun- ja robotiikkaohjelmoinnin mahdollisuuksista kiinnostuneille niin teollisuudessa tai tutkimus/opetusrintamalla, kuin harrastuksena kiinnostuneille.

Tässä ainutlaatuisessa, englanninkielisessä seminaarissa osallistujat saavat huippuosaajien avustuksella annoksen viimeisintä tietoutta teollisuudessa käytettävistä sulautettujen ja robotiikkasovellusten innovaatioista ja mahdollisuuksista.  Sulautettuja  ratkaisuja löytyy myös läheltä;   autoista, henkilökohtaisista navigaattoreista, musiikkisoittimista  ja  jopa set-top box:eista kotoa.

Seminaari antaa kuulijoille myös  mielenkiintoisen mahdollisuuden ymmärtää, miten sulautettujen sovellusten toteutukset ovat nykyään huomattavasti helpompia toteuttaa kun asioihin päästään  helposti kiinni ja ympäristöt on hallittuja.

Seminaari käsittelee Microsoft® .NET Micro Framework:ia, Microsoft® Robotics Developer Studio 2008:ta sekä opetuksen ja teollisuuden mahdollisuuksia nykyisessä ja tulevissa opetus- ja teollisuusympäristöissä.

Tilaisuuden tallenteen voit katsoa tästä ! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s