Just another WordPress.com site

DreamSpark tuo opiskelijoille ammattityövälineet ilmaiseksi käyttöön.

Tästä päivästä lähtien, kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus saada opiskelu ja opettelukäytöön Microsoftin suosituimmat ammattilaisten kehittäjä ja designer työkalut ja paljon muutaa. ja siis ilmaiseksi. Opiskelijat ovat saaneet näitä tuotteita jo pitkän aikaa ilman kustannuksia, jos he ovat olleet sellaisessa oppilaitoksessa, joka on huolehtinut tämän mahdollisuuden opiskelijoilleen MSDNAA:n kautta. Ei siis sinäänsä uutta…mutta…

Nyt kuka tahansa opiskelijaksi autentikoitava, voi ladata ammattilaisten välineet, jotta he voisivat oman tahtonsa mukaisesti oppia suurimmassa osassa alan työpaikoissa käytettävät ammattityökalut.

Työkaluja tulevaisuuden kyvyille

DreamSpark ei ole suunnattu siis vain tietotekniikkaa pääaineenaan opiskeleviin. IT-taitoja tarvitaan yhä laajemmin työelämässä, toimialasta riippumatta. Ohjelmistot edustavat alansa terävintä kärkeä:

· Microsoft kehitystyökalut: Visual Studio on ohjelmoinnin ”Sveitsin armeijan linkkuveitsi”, joka tarjoaa turvallisen ja luotettavan ympäristön kaikkeen ohjelmointityöhön. XNA Game Studion avulla voi toteuttaa vaikuttavia peliympäristöjä ja testata niitä Xbox 360 –pelikonsoleissa. Tuotteet:

o Visual Studio 2005 Professional Edition

o Visual Studio 2008 Professional Edition

o XNA Game Studio 2.0

o 12-month free Academic membership in the XNA Creators Club

· Microsoft suunnittelutyökalut: Soveltuu erinomaisesti luovien ideoiden muuntaminen vivahteikkaaksi digitaaliseksi sisällöksi web-sivuina, animaatioina tai digikuvina. Expression Studio, sisältäen:

o Expression Web

o Expression Blend

o Expression Design

o Expression Media

· Microsoft alustatyökalut: Muodostavat turvallisen, luotettavan ja hallittavan ympäristön suunnittelu- ja kehitystyökaluille, jolloin opiskelijat voivat nopeammin toteuttaa ideoitaan käytännössä. Tuotteet:

o SQL Server 2005 Developer Edition

o Windows Server, Standard Edition

Lisätietoa: http://channel8.msdn.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s