Just another WordPress.com site

Suomen koulut saavat räätälöidyt Live-palvelut käyttöön ilmaiseksi !!

Suomen perus- ja toisen asteen oppilaitokset ja oppilaat saavat käyttöönsä maksuttoman ja räätälöitävän Windows Live -palveluvalikoiman.

Live@edu-palvelu mahdollistaa esimerkiksi sähköisten lukujärjestysten, keskusteluiden, ilmoitustaulujen, reissuvihkojen ja läsnäolotietojen käyttöönoton koulumaailmassa.

Asiasta kerrottiin tänään Seattlessa Suomen pääministeri Matti Vanhasen ja Bill Gatesin tavatessa.

Live@edu-palvelu on hyödynnettävissä myös Suomen korkeakouluissa. Uudet palvelut ja niihin toteutettavat sovellukset mahdollistavat tietoverkon hyödyntämisen uusilla tavoilla koulutyössä sekä vanhempien, opettajien ja oppilaiden yhteistyössä.Live@edu-palvelun myötä oppilaitokset ja koululaiset voivat käyttää työssään maksuttomia, räätälöityjä Windows Live -palveluita. Live@edu-palvelun käyttö ei aiheuta oppilaitoksille ylimääräisiä laite- tai hallinnollisia kuluja, eikä oppilaitosten tarvitse huolehtia palveluun liittyvien järjestelmien yhteys-, tallennustila- tai palvelinkustannuksista, sillä Microsoft ylläpitää järjestelmää veloituksetta omilla palvelimillaan ja huolehtii sen toimivuudesta. Käyttäjillä on kuitenkin täydet oikeudet hallinnoida käyttäjiensä sähköpostitilejä.
 
Live@edu sisältää esimerkiksi Windows Live Hotmail -sähköpostin, Windows Live Messenger -pikaviestimen, 5 gigatavun kokoisen säilytystilan omille tiedostoille sekä Live-hakupalvelun. Nuorten suosima sähköpostipalvelu on räätälöitävissä koulujen omien domain-nimien ja visuaalisten ilmeiden mukaiseksi.
 
Live@edu-palvelun demo löytyy osoitteesta http://www.imagine-wl.com/Education/Demo/edu.html 
 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s