Just another WordPress.com site

Silverlight 1.1 => 2.0 tulee, oletko valmis

Silverlightin seuraava versio tulee pitämään niin paljon hienoja parannuksia, ettei sitä voi oikein kutsua versioksi 1.1.
Tämän takia Silverlight:in seuraavaa versiota tullaan aiemmasta viestistä poiketen nimeämään versioksi "Silverlight V2.0"

Go-Live lisenssoitu Beta versio Silverlight 2.0:sta julkaistaan ensi vuoden alussa.  Go-Live lisenssi mahdollistaa tuotantoympäristöön tähtäävän toteutuksen kehittämisen ja käyttöön oton.

Microsoft tulee julkaisemaan ilmaisen Silverlight 2.0 työkalupaketin Visual Studio 2008:lle, joka mahdollistaa helpon tavan kehittää Silverlight 2.0 sovelluksia millä tahansa .NET kielellä. Silverlight kehitys tulee olemaan mahdollista kaikilla Visual Studio versioilla (Express/Standard/Pro).

Tulevassa versiossa on mm. laaja valikoima valmiita kontrolleja RIA sovellusten toteutukseen. Peruskontrollit kuten tekstikentät ovat gridit, Tab-kontrollit, liukukontrollit ja skrollaus kontrollit ovat mukana.

Nyt ei auta kuin jäädä odottelemaan näitä herkkuja ensi vuoden alussa. Koska ne ominaisuudet, mistä ei vielä edes kerrota, on aivan mielettömän hienoja…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s