Just another WordPress.com site

Silverlight 1.1 => 2.0 tulee, oletko valmis

Silverlightin seuraava versio tulee pitämään niin paljon hienoja parannuksia, ettei sitä voi oikein kutsua versioksi 1.1.
Tämän takia Silverlight:in seuraavaa versiota tullaan aiemmasta viestistä poiketen nimeämään versioksi "Silverlight V2.0"

Go-Live lisenssoitu Beta versio Silverlight 2.0:sta julkaistaan ensi vuoden alussa.  Go-Live lisenssi mahdollistaa tuotantoympäristöön tähtäävän toteutuksen kehittämisen ja käyttöön oton.

Microsoft tulee julkaisemaan ilmaisen Silverlight 2.0 työkalupaketin Visual Studio 2008:lle, joka mahdollistaa helpon tavan kehittää Silverlight 2.0 sovelluksia millä tahansa .NET kielellä. Silverlight kehitys tulee olemaan mahdollista kaikilla Visual Studio versioilla (Express/Standard/Pro).

Tulevassa versiossa on mm. laaja valikoima valmiita kontrolleja RIA sovellusten toteutukseen. Peruskontrollit kuten tekstikentät ovat gridit, Tab-kontrollit, liukukontrollit ja skrollaus kontrollit ovat mukana.

Nyt ei auta kuin jäädä odottelemaan näitä herkkuja ensi vuoden alussa. Koska ne ominaisuudet, mistä ei vielä edes kerrota, on aivan mielettömän hienoja…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s