Just another WordPress.com site

Windows Live toiminnallisuudet pähkinänkuoressa.

Mitä kaikkea se aiemmin mainitsemani uusi Windows Live sitten tuokaan käyttäjälle…

Voit muokata valokuvia, pitää blogia, järjestää juhlat tai käyttää kaikkia eri sähköpostitilejä yhdestä osoitteesta käsin – Windows Liven uudet palvelut tuo mielettömiä mahdollisuuksia:

Windows Live Galleryn avulla jaat kätevästi valokuvasi tuttujen kanssa. Valokuvat ja videot löytyvät varmasti, ja niitä on helppo muokata ja järjestellä. Kuvia voi liittää yhteen, rajata ja ryhmitellä, vaihtaa taustoja, kirkastaa tai tummentaa värejä, korjata punaiset silmät, nimetä kuvissa esiintyvät henkilöt ja paljon muuta.

Windows Live Mail kokoaa kaikki sähköpostitilisi yhteen. Voit tarkastaa kaikki sähköpostisi yhdellä kertaa, käytät sitten Windows Live Hotmailia, luukkua, gmailia yms. Yhteisen osoitteiston ansiosta yhteystiedot on helppo pitää ajan tasalla. Voit tarkastaa sähköpostisi myös matkapuhelimesta.

Windows Live Spaces -palvelussa voit pitää blogia, ladata valokuvia, laatia listoja, lisätä erilaisia gadgeteja ja RSS-syötteitä sekä julkaista linkkejä omiin videoihisi. Karttojen avulla voit kertoa, missä olet matkustanut. Yksinkertaisesti: voit jakaa kokemuksesi keiden kanssa haluat, silloin kun haluat.

Erilaisten juhlien, bileiden ja muiden tapahtumien suunnittelu on Windows Live Eventsin avulla hauskaa ja helppoa. Lähetä kutsut valitsemalla Windows Live -yhteistiedoistasi ne henkilöt tai ryhmät, jotka haluat kutsua tai lisää uusia sähköpostiosoitteita. Myös ilmoittautumisten seurannan voit jättää Live Eventsin huoleksi. Voit lisätä sivulle vaikkapa tulo-ohjeet karttoineen.

Hauskasta illasta on entistä helpompaa ottaa kaikki ilo irti myös jälkikäteen! Live Eventsin sivulla vieraat voivat ladata valokuviaan tai videonpätkiä – ja tietysti kiittää viimeisestä.

Kaikki eivät kuitenkaan halua ladata valokuviaan internetiin. Valokuvien lähettäminen sähköpostissa on nyt helppoa. Voit valita, haluatko lähettää kuvasi korkea-, keski- vai matalaresoluutiomuodossa. Voit myös muokata kuviasi eri tavoin: häivyttää reunoja, lisätä korostuksia ja kehyksiä tai vaikkapa muuttaa kuvat mustavalkoisiksi – tai jättää muotoilut sikseen. Valinta on sinun.
Windows Live Writer:lla kirjoitat ja muokkaat blogimerkintöjäsi helposti, kun käytössäsi ei ole nettiyhteyttä. Valmiin tekstin voit julkaista Windows Live Spacesissa tai jossain muussa blogipalvelussa. WYSIWYG-editorissa näet saman tien, miltä kuvat, kartat ja tagit näyttävät lopullisessa ympäristössään.

Moni käyttää puhelintaan yhtenä kommunikointi välineistä ja Windows Live for Windows Mobile tarjoaa käyttäjälle pääsyn Windows Live -palveluihin suoraan matkapuhelimesta.

Windows Live -palvelut saat käyttöön osoitteessa http://get.live.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s