Just another WordPress.com site

Windows Live Translator:in Beta on nyt LIVEnä

Live palvelut senkun laajenee ja paletti täydentyy uskomattoman hienoilla ominaisuuksilla ja kovalla vauhdilla. Kääntäjiä on nähty ennenkin ja nyt sellainen saadaan täydentämään live pakettia entisestään.

Windows Live Translator on nyt kokeiltavissa osoitteessa http://translator.live.com, jossa voit suoraan kääntää sanoja, lauseita tai suoraan vaikka kokonaisia sivustoja. Erityisesti tämä viimeinen tapa on kiinnostaa, jos esimerkikisi haluaa ostaa ruohonleikkurin mahdollisimman edullisesti saksasta. Jos ei osaa sanaakaan saksaa, kuten minä, on erittäin hyodyllistä saada sivuston sisältö automaattisesti käännetyksi esim. englanniksi eikä tule sitten tilattua laatikollista ruoholannoitetta vahingossa. Aseta vaikka käännös Russian-English ja kokeile venäläistä liikemaailmalehteä osoitteesta http://www.expert.ru.

Tämä on kuitenkin vasta beta-alkua…
Jatkossa itse hakuihin integroituvat käännösmahdollisuudet sekä hakutulossivustojen kääntäminen automaattisesti on tulossa. Verkon palvelut kehittyvät vauhdilla ja ne tullaan saamaan jatkossa samassa paketissa.

LIVE, services out of the box – ajatuksella.

One response

  1. Erkki.

    how much

    July 7, 2009 at 6:41 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s